Participeren

Financing joy and happiness

Het verwezenlijken van onze ambities voor Toverland vraagt om veel kapitaal. Dit wordt op meerdere manieren verworven. Enerzijds wordt hierin voorzien door onze huisbankier en vanuit onze eigen middelen, anderzijds geeft Toverland Finance B.V. hiervoor obligaties uit. Toverland hanteert een financieringsarrangement met voldoende ruime kaders in een revolverend model.

OBLIGATIES

Er zijn op dit moment geen lopende nieuwe uitgiftes. Heeft u interesse om deel te nemen aan een toekomstige obligatie-uitgifte, laat uw gegevens vrijblijvend achter en dan nemen wij contact met u op!


Blijf op de hoogte


Ruud Koppens | CEO, ETF Machinefabriek B.V.

“Zelf, ook ondernemer in de branche, geloofde ik in het Toverland concept en had het volste vertrouwen in de familie Gelissen; terecht, ze hebben het ook waargemaakt! “


Overzicht uitgegeven obligaties:

  • 2014: 1e tranche, 4 miljoen euro – in 2021 succesvol verlengd
  • 2017: 2e tranche, 6 miljoen euro
  • 2019: 3e tranche, 3.5 miljoen euro
  • 2022: 5e tranche, 4 miljoen euro

Obligaties worden uitgegeven in coupures van € 50.000 en de minimale inleg bedraagt € 100.000. Jaarlijks treffen wij onze obligatiehouders op een door ons georganiseerde informatiebijeenkomst om hen, onder het genot van een hapje en een drankje, deelgenoot te maken van de gang van zaken van Toverland en hen mee te nemen in onze toekomstplannen. Meer informatie kunt u ook vinden op de website van Toverland Finance.

Would you like to participate or ask a question? Please contact us via telephone or via the form below.

Contact us

Visiting address: Prinsenhof 1A Maaseik (B)
Postal address: Postbus 507 6180 AA Elsloo (NL)

E info@gelissengroup.nl
T +31 88 324 88 11

Privacy