Over ons

Attractiepark Toverland & Gepla

Beleving is de verbindende factor tussen de twee bedrijven. Beleving zit sinds het begin verankerd in het DNA van Toverland en is ook terug te zien in het hoogwaardige afwerkingsniveau van de afbouwprojecten van Gepla.

Attractiepark Toverland

Discover your own magic”

Toverland is een themapark vol passie en bezieling, waarbij het creëren van magische gelukservaringen voorop staat. Toverland heeft zich ontwikkeld tot één van de populairste dagattracties van Nederland.

 • Unieke mix van 4 outdoor en 2 indoor themagebieden met ruim 40 attracties en shows, waaronder 5 achtbanen.
 • Veelzijdige doelgroep afkomstig uit Nederland, Duitsland en België.
 • ca. 275 medewerkers jaarrond & 300 seizoenswerkers.

Gepla

Uw afbouwprofessional!”

Gepla is een kwalitatieve partner voor de afwerking en inrichting van gebouwen en levert en monteert totaaloplossingen in de vorm van wand- en plafondsystemen. Gepla realiseert daarnaast ook geïmagineerde inrichtingen, zoals bij Toverland.

 • Unieke Het “onderdompelen” van onze opdrachtgevers
  • Het overtreffen van de klantverwachtingen
  • Ontzorgen
  • “Best in class”
 • Zeer divers portfolio met hoogwaardig afwerkingsniveau

Familiebedrijf

Dynamisch en met lef”

De Gelissen Group draagt met trots uit dat het een familiebedrijf is. Hierdoor kan het bedrijf op de lange termijn sturen en is het niet afhankelijk van winst op korte termijn. Dit is ook terug te zien in de kwaliteit die de Gelissen Group levert. Binnen het familiebedrijf zijn er korte lijntjes, waardoor het bedrijf dynamisch is en snel & met lef kan inspelen op kansen in de markt.

Jean Gelissen heeft Gepla opgericht in 1987. Een aantal jaar later, in 1996, is hij samen met zus Caroline gestart met de ontwikkeling van Toverland. Na een initiatiefase van 5 jaar opende Toverland in 2001 haar deuren. Inmiddels zijn beide bedrijven uitgeroeid tot zeer succesvolle organisaties. Door de jaren heen is de samenstelling van de directies veranderd, maar het familiebedrijf blijft een belangrijke pijler voor nu én in de toekomst.

De huidige organisatiestructuur ziet er als volgt uit:


Privacy